Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta.

TEL: 0231584105, 0744266196
Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 9-18
Cosul de cumparaturi
 Contine: 0 produse
 Valoare: 0.00LEI
   
Brand
Brother
Canon
Dell
Develop
Epson
Gestetner
HP
IBM
Konica Minolta
Kyocera
Lanier
Lexmark
Nashuatec
NEC
NRG
OCE
OKI
Olivetti
original
Panasonic
Philips
Ricoh
Samsung
Savin
Sharp
tonere compatibile
Toshiba
Unisys
Xerox
 Producatori
 Informatii
Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta
Transport si livrare
Tichete Cadou
Confidentialitate
Politica de returnare
ANPC
Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Catalog printabil
Harta site
Cartuse toner imprimante laser

În magazinul online CARTUS-IMPRIMANTA.RO puteți găsi o gamă largă de tonere, originale și compatibile de cea mai bună calitate, pentru copiatoare, imprimante, multifuncționale, faxuri cu tehnologie laser, la prețuri de nerefuzat. Stocul de cartușe de toner pentru copiatoare, multifuncționale, imprimante laser este unul dintre cele mai mari din Romania și baza de date pentru compatibilitatea tonerului este vastă, permițând să găsiți cu ușurință cel mai bun cartuș toner pentru echipamentul dvs. Oferim cartușe de toner HP compatibile si originale pentru imprimantele laser Hewlett Packard. Aceasta include gama lor fiabilă și de înaltă calitate de toner LaserJet. Avem stocuri extinse de cartușe de toner Xerox, Brother, Epson, Toshiba, Minolta. Preturile noastre pe cartușele de toner ultra-fiabile Samsung sunt foarte competitive. Avem stoc la orice cartuș toner Canon.

 

Toner de calitate pentru orice tip de imprimantă

Ne mândrim că oferim numai tonere de bună calitate. Puteți fi siguri ca orice cartuș de toner pentru imprimanta laser achiziționat de la CARTUS-IMPRIMANTA.RO va oferi imprimare de bună calitate. Nu uitați că orice comanda pentru cartușe de tonere ieftine este acoperită în mod automat de garanția noastră de returnare a banilor de 30 de zile si garanția comerciala de 12 luni. În plus CARTUS-IMPRIMANTA.RO oferă livrare rapidă, gratuită pentru comenzi mai mari de 500lei+TVA! Pentru comenzi mai mici de 500lei taxa de transport este 20 lei + TVA

 

Toner ieftin pentru orice tip de imprimanta

Scopul nostru este sa oferim cartușe de toner atât utilizatorilor casnici cât si utilizatorilor business. Cartus-imprimanta.ro este specializata in comercializarea cartușelor de toner cu cel mai bun raport pret / calitate pentru multifuncționale, copiatoare, imprimante laser de orice tip. Avem una dintre cele mai bune baze de date de compatibilitate, astfel găsirea cartușului de toner potrivit pentru imprimanta dvs. este ușoară. Întotdeauna avem prețuri competitive pentru  tonere, deci verificați ofertele noastre. Pur si simplu căutați imprimanta laser pentru a găsi toate cartușele de toner care sunt compatibile cu aceasta. Furnizăm cartușe cu toner originale OEM alături de o gama de cartușe de toner compatibile, care oferă economii mari.

 

Cartușe imprimanta toner ieftine, livrare rapida

Comandați acum și obțineți cartușul de toner a doua zi. Știm cât de important este livrarea rapida. De aceea oferim un serviciu de livrare rapida a tonerului. Credem ca avem cea mai mare gamă de toner disponibil cu livrare gratuita a doua zi. Livrarea gratuita se face pentru comenzi mai mari e 500 lei + TVA. Pentru comenzi mai mici de 500lei taxa de transport este 20 lei + TVA

Opinii curente: 0
Scrieti opinie
Spune unui prieten
Spune unui prieten despre acest articol:  
Magazin online de cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta © 2021 Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta.
Experienta © 1999 - 2021 OTI Impex srl, cod fiscal RO12059460, Reg Com. J07/204/1999
Dezvoltat si administrat de OTI Computers