Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta.

TEL: 0231584105, 0744266196
Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 9-18
Cosul de cumparaturi
 Contine: 0 produse
 Valoare: 0.00LEI
   
Brand
Brother
Canon
Dell
Develop
Epson
Gestetner
HP
IBM
Konica Minolta
Kyocera
Lanier
Lexmark
Nashuatec
NEC
NRG
OCE
OKI
Olivetti
original
Panasonic
Philips
Ricoh
Samsung
Savin
Sharp
tonere compatibile
Toshiba
Unisys
Xerox
 Producatori
 Informatii
Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta
Transport si livrare
Tichete Cadou
Confidentialitate
Politica de returnare
ANPC
Politica de utilizare cookie-uri și tehnologii similare
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Catalog printabil
Harta site
Tichete Cadou

Tichete Cadou
Tichetele cadou pot fi cumparate ca orice alt articol din magazinul online cartus-imprimanta.ro  P
uteti plati pentru ele folosind metoda standard de plată . Odata cumparat, valoarea unui tichet cadou va fi adaugata in contul personal la tichet cadou. Daca aveti sold disponibil in contul Tichete Cadou, veti observa ca suma e aratata in caseta Cosul de cumparaturi.

Cum puteti folosi Tichele Cadou :

  1. puteti folosi aceste tichetele cadou pentru a cumpara articole din magazinul nostru. În etapa de onfirmare a comenzii in caseta Metoda de plata puteti selecta bifati daca doriti sa folositi Tichet Cadou. Vă rugăm să reţineţi, trebuie sa selectati si altă metodă de plată în cazul în care nu există suficient disponibil in contul dvs. Tichet Cadou pentru a acoperi costul de achiziţie. Dacă aveţi un sold mai mare în contul dvs. Tichet Cadou decât costul total de cumpărare , diferenta va fi lăsata în contul dvs. Tichet Cadou pentru viitor.
  2. este o metoda simpla si eficienta de a face cadouri minunate familiei si prietenilor Pentru a trimite un Tichet Cadou pe care l-ai achiziţionat, trebuie intrat in cont la sectiunea Trimitere Tichet Cadou ( link la în Caseta Cosul de cumparaturi în coloana din dreapta a fiecărei pagini ) . Când se trimite un tichet cadou, va trebui să precizeze următoarele:
  • Numele persoanei caruia i se trimite tichetul cadou.
  • Adresa de e-mail a persoanei cariuia i se trimite tichetul cadou.
  • Suma pe care se doreste a fi trimisa .
  • Un scurt mesaj ce va apărea în e-mail.


Primire Tichete Cadou
Dacă primiţi un tichet cadou prin e-mail, acesta va contine detalii cu privire la cine trimis tichetul Tichetul Cadou, impreuna cu un scurt mesaj de la el. E-mail va conţine, de asemenea, numărul tichetului cadou. Va recomandam să salvati acest e-mail . 
Faceti click pe link-ul din e-mail . Acest lucru vă va duce la pagina magazinului . Vi se va cere apoi să creaţi un cont, Tichetul Cadou este validat si plasat in contul tichete cadou gata pentru a plati orice doriţi. nu va fi o casetă pentru a introduce un cod Răscumpăraţi. Introduceti codul de aici, şi faceţi clic pe butonul răscumpere. Codul va fi validat şi adăugate în contul dumneavoastră Tichet Cadou. Puteti folosi apoi suma pentru a achizitiona orice articol din magazinul online cartus-imprimanta.ro

Magazin online de cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta © 2024 Cartuse cerneala si toner, originale sau compatibile, pentru orice imprimanta.
Experienta © 1999 - 2024 OTI Impex srl, cod fiscal RO12059460, Reg Com. J07/204/1999
Dezvoltat si administrat de OTI Computers